diumenge, 20 de juny de 2021

GRANS I PETITS MOMENTS

Hola, famílies!!

Ja hem arribat al final d'aquest curs que, d'un principi, semblava que seria molt difícil de tirar endavant! Ha sigut un curs excepcional en tots els sentits, però ens ha deixat moments tan bonics com els que us ensenyarem a continuació. 

Aquest trimestre ens ha permès compartir grans i petits moments plens de jocs, descobriments, curiositat, motivació... que ens han permès construir i consolidar un aprenentatge compartit i significatiu.

Començarem per ensenyar-vos moments més rutinaris del dia a dia a l'aula, com poden ser, les estones de pati, l'ús de la pantalla per fer una mica de lectoescriptura, les celebracions d'aniversari dels nens i nenes de la classe, moments amb la Maria, la nostra practicant aquest curs així com la fascinació d'un dia molt intens de pluja!En els moments d'art, hem treballat diferents tècniques plàstiques com l'estampació, retallar, alguns autors com Joan Miró o Enric Ansesa...  amb l'objectiu, sempre, que els nens poguessin desenvolupar la seva part més creativa. Mireu!


Una de les coses que més ens agrada, probablement, és l'experimentació. I és que durant aquest últim trimestre hem experimentat molt! Tot posant en joc la nostra capacitat d'observar, de raonar, de reflexionar... Entre tots hem anat fent hipòtesis que hem compartit, per a després comprovar si el que dèiem era encertat o no. Aquests últims experiments han sigut, sobretot, per treballar la densitat.Amb els jocs matemàtics hem anat construint els conceptes de quantitat - grafia, hem anat treballant la simetria, així com les figures geomètriques. A psicomotricitat, ens ho hem passat molt bé intentant fer dinàmiques que ens han permès gaudir més del joc en equip...


Amb les rodes de racons hem fet moltes activitats: tauletes, robòtica, taules de llum, lectoescriptura, jocs de numeració i càlcul... Aquí podeu veure les últimes rodes d'aquest trimestre:


I, finalment, aquí teniu un grapat de fotos de diferents moments treballant el projecte del semestre... ELS DINOSAURES. Va ser un projecte que va sorgir a través de la votació dels nens i nenes i del qual hem treballat moltíssims aspectes! De fet, potser necessitaríem tot l'estiu per poder anar descobrint coses d'aquests rèptils gegants que ens fascinen tant. A continuació us ensenyarem algunes fotos d'algunes de les activitats que hem anat fent. Un dia, per exemple, van aparèixer uns ous de color rosa a davant la porta de la nostra classe i, dissolvent-los amb vinagre, vam descobrir que dins, hi havia dinosaures! Amb la qual cosa, vam aprendre que aquests éssers eren ovípars! També hem fet de paleontòlegs i hem descobert, que tots junts, d'alçada, fem més que un diplodocus (però no de longitud!), entre moltes altres coses. Mireu algunes de les fotos!


I això és tot, per ara!!! La setmana que ve farem la festa de l'aigua per acomiadar el curs i us compartirem més d'aquests grans i petits moments que estem compartint. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada