dissabte, 19 de desembre del 2020

Petits moments del 1r trimestre

Hola, famílies!!


Us deixem un petit recull de què ha sigut aquest primer trimestre, que amb l'esforç de tots, hem aconseguit tirar endavant! Les propostes que hem anat duent a terme s'han fonamentat amb el joc. Els nens i nenes necessiten jugar i, és a través del joc i amb situacions quotidianes que aprenen. També hem après que som una pinya i que ens hem d'ajudar els uns als altres. Ha sigut un primer trimestre que ha passat molt de pressa i del qual ens quedem amb moments com els que podeu veure en aquest àlbum:

    Moments de jocs matemàtics...

      Moments d'aprendre les lletres dels nostres noms...

   
          Moments de fer psicomotricitat a la nostra aula....

       
                                                       Moments d'art...                                                             

      Moments de crear plegats un mandala...
 
       Moments de relaxació...

    Moments d'observar la pluja....

              I moments de psicomotricitat a l'aula de psicomotricitat!

Hem viscut una colla de moments d'allò més divertits! I, també un munt que a vegades, no hem tingut temps de plasmar en fotografies perquè els estàvem vivint molt intensament!!! Els moments d'experimentació, els veureu més endavant!

Podem dir que ha sigut un molt bon trimestre i que l'hem acabat amb activitats nadalenques: hem fet els nostres propis mandales, ha arribat el tió, ens han vingut a visitar els patges de ses majestats els reis, els hi hem escrit una carta, hem conegut a en Fumera, hem fet una sessió de cinema Pericot, hem practicat i gravat una Nadala que vam anar a cantar al tió per assajar.... En definitiva, hem fet un munt de coses per acabar aquest trimestre! Doneu-hi un cop d'ull!!!




Només ens queda desitjar-vos un MOLT BON NADAL, unes bones festes i un feliç any nou! Gaudiu molt de la família i dels petits moments!! Ens veiem de tornada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada