dissabte, 21 de novembre de 2020

Excursió a la capçalera de l'Onyar

La primera excursió d'aquest curs tan atípic l'hem feta a la Capçalera del riu Onyar, tan conegut per nosaltres, entre Sant Dalmai i Brunyola. Malgrat el fred de les primeres hores del matí, ens va sortir el sol i vam gaudir d'un dia preciós. L'entorn que vam visitar era increïble i ple de secrets. Només d'arribar, vam ben esmorzar per poder agafar molta energia!Vam fer un passeig per la natura, acompanyats del nostre guia, en Marc, que ens va ensenyar els animalons que habiten al bosc, les fulles, les flors, el mètode de mesurament a l'hora de plantar els avellaners (que resulta que és del de 5 nens amb els braços ben oberts!)  i, fins i tot, vam pintar una flor amb diferents plantes del bosc!


Tot i que, el que més ens va agradar, va ser escoltar la llegenda de l'elefant que es va convertir en pedra (mireu, a la foto, que atents que estàvem!), saltar sota una pluja de fulles i... per descomptat!, jugar molt i molt havent dinat!
Cliqueu a qualsevol de les imatges per veure el recull de fotos del dia de l'excursió i veureu com de bé ens ho vam passar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada