dissabte, 27 de març del 2021

Moments d'aula

 Hola, famílies!

Aquest segon trimestre ha donat per molt i per tant, tenim un bon reguitzell de fotos per ensenyar-vos tot el que hem fet!

Comencem amb les sessions d'art; hem reproduït paisatges d'hivern, hem pintat amb els colors de l'hivern, hem utilitzat esponges o pipetes per pintar, també hem treballat la figura d'Enric Ansesa, hem retallat i enganxat...


El dia 10 de març vam fer una sortida matinal per anar a veure l'exposició sobre emocions de Caixafòrum i fer jocs geomètrics:


Aquí hi ha altres fotos de les sessions d'experimentació... vam intentar fer ninots de neu amb neu artificial i també  pluja de colors:


També hem anat a l'hort!!


Aquí teniu diferents moments de jocs matemàtics, on darrerament, hem estat treballant el concepte de simetria...


Les sessions de psicomotricitat han sigut així!! Mireu!


Com sabeu, vam acabar el projecte de les formigues. En aquest àlbum hi trobareu algunes de les activitats que vam fer. Un dia, per exemple, vam sortir al pati per entendre com es comuniquen les formigues tot deixant un rastre d'aigua (elles, en realitat, ho fan amb les feromones, potser això va ser un xic més difícil d'entendre!).
En una altra sessió vam experimentar el funcionament de les parts del cap de les formigues perquè sabíem que les formigues fan servir les mandíbules per agafar el menjar i per retirar les pedres del formiguer, per això ens vam col·locar les mans a banda i banda de la boca per intentar imitar-les. També ens vam tapar els ulls per endevinar coses amb les mans com si fossin antenes perquè les formigues poden olorar i tocar les coses amb les antenes.
En una altra sessió vam esbrinar que la formiga té més força que un elefant intentant aixecar diferents quantitats d'aigua.
Un altre dia vam sortir a veure un formiguer en el pati i, finalment, vam observar insectes de tota mena i fins i tot una salamandra!!!


Per acabar aquest repàs del segon trimestre, us deixem amb fotos dels diferents moments d'aula i amb la gimcana que vam fer per acomiadar el trimestre, on seguint un mapa, vam haver de trobar ous de pasqua que estaven amagats pel pati.




      


MOLT BONES VACANCES!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada